Arno Peters

mijn kracht

Ik geef je weer vertrouwen, rust en balans waardoor je weer energiek in het leven kan staan.

Ik breng je terug vanuit je hoofd naar je gevoel, zodat keuzes die jij mag maken goed voelen voor jou. 

Over de coach

een korte kennismaking

Ik ben Arno Peters (1968), woonachtig in Wijchen en naast coaching ben ik werkzaam als bedrijfsleider in een hotel-restaurant. Sinds 1 april 2014 heb ik een eigen coachpraktijk.

Sinds mijn 16e ben ik werkzaam in de horeca in diverse functies. De horeca heeft mij dan ook met veel verschillende mensen in contact gebracht, ik ben een echt mensen-mens. En op een of andere manier voelen anderen dat ook.

In de loop der jaren is gebleken, dat het voeren van een goed gesprek mij toevertrouwd is. Ik geef een gevoel van vertrouwen en veiligheid, maar ontvang van de ander ook altijd vertrouwen. Anderen voelen dat ik het beste met hen voor heb. Daarom accepteert iemand ook de confrontatie door mij.

yes !@€1

 

Het motiveren en stimuleren van medewerkers heeft er toe geleid, dat ik mij in het coachen ben gaan verdiepen en in 2013 heb ik een praktische opleiding tot coach succesvol afgerond. In 2017 heb ik een opleiding over de psychologische achtergronden en de professionaliteit van het coachen succesvol afgerond. Daarmee voldoe ik aan de eisen voor een accreditatie van de NOBCO, de Nederlandse Orde van   Beroepscoaches. 

Ik coach met name de jongvolwassene (17-45 jaar), die door alles wat hij/zij in het leven tegenkomt, zichzelf even kwijt is. Geen evenwicht meer heeft in gevoel, emotie, gedachten en gedrag. Geen rust ervaart, geen kracht meer heeft, geen energie meer heeft. Maar ook geen idee heeft hoe dit op te lossen. Sommigen al zo ver in onbalans, dat ze burn-out klachten hebben.

Ik ben bekend met helder-voelend zijn, hooggevoeligheid (HSP) en sensitiviteit, weet wat dat voor jou betekent, kan je dus helpen om hierin voor jezelf op te komen en voor jezelf te zorgen. Ook begeleid ik regelmatig jongeren met een stoornis in het autisme spectrum in hun groei naar   volwassenheid. Wanneer er een indicatie is, kunnen deze trajecten ook worden ingezet via de gemeente   middels PGB/WMO. Door mijn invoelend vermogen help ik deze jongeren met het begrijpen van hun stoornis.   Door te “vertalen” van dat wat zij voelen naar emoties en gedrag. 

Mijn kracht is dat ik zonder te oordelen elke kandidaat ontvang. Ik accepteer je zoals jij bent. Ik ben van nature een heel zacht en mild persoon, maar ga het niet uit de weg om je te wijzen op je gedrag of gedachtegangen. Ik werk doelgericht ergens naar toe, durf je een spiegel voor te houden, kan je laten zeggen wat je eigenlijk niet voor ogen had, ben invoelend, nieuwsgierig, oprecht geïnteresseerd, altijd aardig en vriendelijk.

 

Door alles wat ik heb meegemaakt, heb ik een helder zelfbeeld, geloof ik in het mooie van de mens en in de kracht van authenticiteit.

Om jouw coachvraag te beantwoorden, maak ik naast gesprekken gebruik van onder andere werkvormen en andere opdrachten om je te laten ervaren, geef je inzicht in je huidige doen en denken, ga terug naar wie je eigenlijk bent, naar je ‘ik’. Geef ik je handvatten om je eigen vragen te kunnen beantwoorden.

Ik ga dus graag met je aan de slag, samen op reis naar vrijheid wanneer jij weer jezelf kan zijn.

I had to learn what I’ve got,
and what I’m not, and who I am…
(
Jason Mraz-I won’t give up) 

yes !@€1

Ik ben iemand die je rust, kracht, vertrouwen en energie terug gaat geven. Door je richting mee te geven, weer in beweging te zetten en vitaliteit laat ervaren. Ik help je ontwikkelen van een eigen identiteit en authenticiteit. Ik breng je weer in contact met jezelf.

Mijn doelgroep

Ik coach met name de jongvolwassene (17-45 jaar), die door alles wat hij/zij in het leven tegenkomt,
zichzelf even kwijt is.
Geen evenwicht meer heeft in gevoel, emotie, gedachten en gedrag.
Hoofd en hart liggen niet op één lijn.
Geen rust ervaart, geen kracht meer heeft, geen energie meer heeft.
Maar ook geen idee heeft hoe dit op te lossen.
yes !@€1
yes !@€1

Vaak gestelde vragen

Hoeveel gesprekken er plaats gaan vinden hangt mede af van jouw coachvraag en wat we tegen gaan komen. Maar gemiddeld varieert het van 6 tot 8 gesprekken.

Een afspraak annuleren kan zonder consequenties tot 24 uur van te voren. Mocht je de laatste 24 uur nog wil annuleren, neem dan even contact met me op. Is er een goede reden, dan komen we er samen wel uit.

Normaliter stuur ik aan het einde van jouw traject een factuur met een betalingstermijn van 7 dagen. Indien je het anders wil, kan je dat bij de intake met me bespreken.